hits

Mitt 2018

En kort gjennomgang av mitt 2018.

Januar

Januar var en ganske turbulent jobbmåned for meg. Jeg var på hotellet nesten vær helg i tillegg til at jeg var vikar i fem barnehager. Det var en ganske tung måned da dagene ble så ulike å jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre neste dag. Etterhvert roet det seg og jeg hadde kun 2 barnehager å forholde meg til, å da ble dagene noe lettere.

Jeg lagde mange gode og sunne matpakker til meg selv. Noe jeg synes er gøy! 

Februar

Vi hadde nydelig vær! Herlighet så mange naturbilder jeg tok i februar! Februar ble og en måneden for nye vennskap. Jeg hadde også ett uventet karrierebytte. Jeg sluttet som kokk Thon hotell og begynte som bartender på Kred. Jeg har ikke angret. Ett av 2018´s beste valg.

 

Mars

Jeg så alle Ringenes herre filmene sammen med noen venner. Det var påske, og jeg hadde påskeferie. Da hadde jeg besøk, var på skitur, grillet å virkelig nøt å ha fri. Vi hadde og en spillkveld med tapas - det var en stor suksess. Jeg var i Trondheim i regi av Røde Kors på kurs for markører, markørspill og markørsminke. Jeg ble etter det utnevnt til sminke og markør ansvarlig i Brønnøysund RKH. Det er jo litt kult.

April

Jeg gikk med parykk flere ganger - blant annet en lilla på jobb i barnehagen, det var gøy! Jeg, Annema og Misael var på helgetur til Levanger på besøk til Rune og Kristine for å feire bursdagen til Kristine. 
Jeg, Misael og Mia var på fisketur hvor vi prøvde å lage middag av fisken etterpå. Vi har en del forbedringspotensiale i å lage mat av rå fisk. Jeg hadde mange fine kvelder me venner.

Mai

I mai fikk jeg være med på å spille inn musikkvideo! Jeg er veldig glad for at jeg takket ja, det var virkelig en morsom opplevelse. Jeg var i konfirmasjonen til Stine. Jeg og familien dro til Mo i rana en helg i konfirmasjonen til Askil. Jeg var på flere fine fjellturer. Det var mange fine kvelder som ble tilbrakt ute med grilling.

@

Juni

Jeg og Jannicke med familien hennes var i Korgen en helg, det var veldig koselig. Jeg fylte 23 år, og feiret det. Jeg datt på jobb såpass at jeg skadet foten å ble sykemeldt i en uke og måtte gå på krykker, utover det var det mye jobb.

Juli

Musikkvideoen jeg var me på å spille inn hadde premiere. Jeg påbegynte HPV vaksinen, jeg har siste dose nå i januar - anbefaler alle å ta den! Det var roots, så det var mye jobb. Jeg hadde lite ferie.

August

Jeg har tatt enormt lite bilder i august. Men jeg fikk for meg at jeg skulle være kreativ denne måneden, og kjøpte meg ett digert sett for å lager mene egne gelnegler, men det ble egentlig aldri noen suksess. Jeg prøvde meg og på å pynte flasker. Noe ble bra, men jeg ble aldri helt fornøyd.. Jeg begynte i ett års vikariat i barnehagen. 

September

Jeg jobbet med markørsminke en del. Barnehagen hadde personalfest - det var gøøøøy! Jeg begynte å gå fjelltur sammen med Storm to ganger i uka.

 

Oktober

Jeg var på ukulelekurs. Jeg fortsetter å gå mye på fjell sammen med Storm. Jeg feiret Halloween. Dette er første gang i voksen alder jeg har vært på en Halloweenfest hvor alle har kledd seg skikkelig ut. Det var veldig gøy!. 

November

Jeg gjorde om halve soverommet mitt til ett klesskap, ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg fikk ett en ide om at jeg skulle få blondt hår - det ente med at jeg klippet av halvparten av håret. 

Desember

Jeg har hatt en veldig fin desember måned. Fra lille julaften til første nyttårsdag var jeg på juleferie til foreldrene mine. Jeg var på flere julebord, og spiste veldig mye god mat. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar