hits

Materiell lykke

Hei dere! Herlighet så digg å logge inn på blogg.no igjen!

Endelig. Jeg har faktisk ikke ord. I går fikk jeg endelig min splitter nye MacBook Pro. 13-tommer. Perfekt for å ha med i vesken. Det er jo heller ingenting som gir like bra bloggmotivasjon som ny pc. Jeg holder for tiden med på å sette opp en litt bedre plan for bloggen en jeg har hatt i tidligere dager. Jeg har ikke glemt dere - og det betyr så mye å se at det er noen innom bloggen min hver eneste dag til tross for at det har vært uakseptable lange mellomrom mellom periodene jeg har blogget. Jeg skal idag å se i butikkene her i Brønnøysund om jeg klarer å finne en sånn overgang for å få bilder fra minnekort og inn på Mac´en. Jeg hadde jo tatt som en selvfølge at dette var noe aller pcer hadde, men da tok jeg feil! 

 

I helgen har jeg satt av tid til å rydde opp i bloggen, for at det skal bli mer oversiktlig for dere som leser. 

 

Og så litt sånn ellers: I år har jeg så og si ikke hatt sommerferie. Dagene har gått i ett. Det er tross alt slik jeg liker det best. Jeg har derimot ganske store planer for neste sommer. Dette gleder meg skikkelig til å dele med dere. Men det er litt hemmelig enda.
Jeg har fått fast jobb frem til neste sommer. Jeg er små glad for det. Elsker virkelig A4 livet med å stå opp til samme tidspunkt hver dag, å vite hva jeg skal neste onsdag liksom. Det er sikkert flere som har det slik?


Jeg har fått meg ny sykkel, og ikke kommet meg noe lengre med lesingen til bilteorien. Alt annet er liksom morsommere. Men jeg har jo ett mål i bakhodet om å få det gjort. Vi får se. Jeg låver ingenting. 

Er sikkert mye mer jeg kunne skrevet, men jeg kjenner det har vært en lang dag og det er like før senga roper! Så jeg får komme tilbake imorgen. xoxo 

2 kommentarer

Victoria Larsen

27.09.2018 kl.23:20

Åh, gratulerer såå mye :D

Liss Miriam

28.09.2018 kl.12:23

Victoria Larsen: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar