hits

Vi prøver en gang til

Her om dagen gikk jeg inn på bloggen min å leste litt. Det jeg oppdaget da var att det nederste innlegget er skrevet i januar 2016, og det siste var skrevet i Januar 2017. Skammelig. Jeg fortjener ikke å eie en t-sjorte hvor det står "blogger" på. But here we go again:

♥ Jeg har tatt fagbrev!! Jeg har faktisk ikke ord over hvor stolt jeg er over meg selv for at jeg kom i mål med fagbrevet - og med karakteren meget godt bestått. Jeg var i lykkerus i dagesvis. Barnehagen jeg har gått lærlingetiden min i, hadde desverre ikke behov for å ansette flere barne-og ungdomsarbeidere, men jeg jobber enda der som vikar. Det er selvfølgelig kjipt å ikke få fast jobb der jeg trives aller best, men vikarbehovet er stort så jeg har til nå fått nok jobb.

 

♥ Når vi snakker om jobb: Jeg har jo jobbet som frokostkokk i helgene for Thon hotell i ca ett og ett halvt år, fram til for litt over en måned siden. Da leverte jeg oppsigelsen min. Det var ikke ett arbeidsmiljø jeg trivdes i. Jeg liker å jobbe i helgene, å når man jobber i barnehage, så er det jo meget lite jobb i helgene. Så da søkte jeg ny jobb, å var så heldig å få vikarjobb på Kred. Bar- og Resturant. Jeg har fått hatt noen vakter som bartender til nå. Jeg trives veldig godt der, og er så glad for å få jobbe litt i helgene.

 I regi av Røde Kors har jeg fått vært på kurs for å lære meg om markørrollen og markørsminke. Det var veldig lærerikt å gøy. Angrer ikke ett sekund på at jeg dro. Nå skal jeg få skaffet litt kul sminke, å fått øvd litt hjemme- kanskje jeg skal legge ut litt bilder når jeg får begynt å sminke markørene som skal ut i feltet ? 

♥ I sommer var jeg på "telttur" sammen med Roger og Ylva. Da pakket vi sekkene å dro vi til Langfjorden. Istedet for telt hadde vi med oss pressening. Utpå kvelden ble vi overrasket av vind å store nedbørsmengder. Da angret jeg litt på at vi ikke tok med telt. Menmen, det var absolutt en koselig tur, og jeg håper vi får til å ta en til tur iløpet av sommeren.

Det var en bitteliten oppsumering av noe av det som har skjedd dette året. Tenker at jeg ikke går så mye inn i det som har vært, for nå skal vi se framover å tenke hva som skal skje. Det er allerede april, og det er masse kult som skal skje videre i år, som jeg gleder meg til å dele med dere.

Nå har jeg laget meg en egen bloggbok, med en plan over bloggen framover. Akuratt nå er motivasjonen stor, så vi får nesten bare se hvordan det går. Dere må veldig gjerne komme med ønsker om hva dere vil at jeg skal skrive om, så skal jeg gjøre mitt beste.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar