hits

Håper denne natten blir bedre.

Først vil jeg takke dere for fin respons på innlegget fra igår! 

Igår hadde jeg en koselig kveld lamme en venninne jeg sjeldent ser. Vi lo masse å drakk Cola Zero. Note to self: Bli flinkere på å ta kontakt med mennesker du sjeldent ser. Jeg har det problemet at jeg ofte velger å sitte hjemme alene med sjokoladeposen, mens jeg ser på How I met your mother for sikkert 6. gang, istedefor å komme meg ut å møte vennene mine. Det er så enkelt å bare skrive på facbook, å tro det er like greit. Men det er ikke det. Det er så mye bedre å sitte sammen å le så tårene triller, istedet for på hver sin side av byen, bak hver sin skjerm.

Inatt fikk jeg ikke sove. Ikke litt engang. Jeg la meg klokken 12, og var egentlig ganske trøtt. Men jeg ble bare liggende å vri meg. jeg kikket på klokken av og til, 02:34, 03:14, 05:03, f*** my life. Vekkeklokken ringte så ca klokken 06. Da gikk på badet for å gjøre ett tappert forsøk på å sminke borte verdens trøtteste ansikt. Det gikk ikke. 

Det ble en lang dag på jobb - og det tok ikke langt tid etter jeg var kommet hjem igjen før jeg lå i senga, under dyna, å sov. 

Over til en helt annen sak.. 
Etter jeg våknet har jeg sett på bilder jeg har tatt tilbake i 2011 og 2012 (herregud så fort tiden går!!!). På mange av bildene har jeg blondt langt hår - det savner jeg. Jeg husker fortsatt hvor fin jeg følte meg når jeg hadde blondt hår- men det ble aldri blondt nok syntes jeg. Å jo mer jeg farget, jo mer hår mistet jeg. Til slutt måtte jeg innse at jeg hadde tapt - viss jeg skulle ha hår på hodet, så kom det til å ha en annen farge en blond. 

Nå skal jeg få fikset meg noe mat å håper virkelig at denne natten kommer til å inneholde minst 6 timer mer søvn en natten som var.

Én kommentar

Iselin Renée

08.01.2017 kl.20:02

Håper du får sove bedre i natt :)

Skriv en ny kommentar