hits

"Ekte menn jakter ulv"

Heihei hallo! 

Igår kveld sovnet jeg før klokken 22. Jeg kan ikke huske sist det skjedde - til gjengjeld våknet jeg 05:30. Da fikk jeg ligget i senga i hele tretti minutter å fundert over livet før vekkeklokken ringte klokken 06, og jeg måtte opp å starte dagen. 

Her om dagen kom jeg over en gruppe på facebook som hent "Ekte menn jakter ulv", eller noe lignende. På denne gruppen var det flere som oppfordret andre til å skyte flere ulv enn det er lov til. Jeg er helt rystet over hele denne ulvedebatten hvor det skal skytes så ufattelig mye ulv i utgangspungtet. Men når jeg bladde nedover denne gruppen fikk jeg vondt i magen. 
Jeg la igjen en langt kommentar om hvor idiotisk jeg syntes hele opplegget var, men i likhet med alle andre kommentarer som strider mot deres synspungt ble den slettet..

Etter min mening jakter ikke menn ulv dersom de ikke er nødt. De tar vare på naturen å dem som lever der. De viser omsorg for dyr. De forsvarer de som ikke kan forsvare seg selv. Det kaller jeg ekte menn.Nå skal jeg straks bortover til en venninne. Ha en super lørdagskveld!
Vi bloggest imorgen. 

3 kommentarer

Victoria Larsen

08.01.2017 kl.00:27

Flott hårfarge du har!

Liss Miriam

08.01.2017 kl.00:52

Victoria Larsen: Tusen takk for det! :-)

Monika

10.01.2017 kl.13:20

Jeg er helt enig med deg! Blir så trist av slike grupper på facebook.. Syntes du var tøff som la igjen en kommentar, selv om den ble slettet! :)

Skriv en ny kommentar