hits

1. Januar, 2017

Nytt år, nye muligheter? Tenk at det er 2017 allerede! I disse dager hvor så alt for mange kjøper seg årskort på treningssenter for så å kun møte opp der noe få ganger de aller første ukene i januar. Gjort det selv - to ganger til og med. Det er vell slik jeg er når det kommer til blogging. Veldig flink de første to ukene av året, så blir motivasjonen helt borte. Men vi prøver i år igjen slik som alle andre år.. 

Godt nytt år til alle sammen! 
For min del har 2016 vært ett utrolig bra år på mange måter, samtidig som det har vært det verste på lenge. Det har vært bra fordi jeg fikk meg lærlingeplass hvor jeg trives vanvittig godt. Det har vært bra fordi jeg har fått kontakt med flere av barndomsvennene mine igjen. Det har vært bra fordi jeg har smilt mye. Det har vært bra fordi jeg har følt på å ha godt kontroll i mitt eget liv. Jeg har truffet masse familie som jeg knapt viste at jeg hadde. Jeg har fått nye venner, og kvittet meg med noen. 

Samtidig har jeg mistet en av mine aller nærmeste. Jeg har og mistet bestemoren min. Jeg har grått mye. 

Ellers har jeg hatt en fin jul. Fra lillejulaften og til idag har jeg bodd til foreldrene mine. Der har jeg spist masse deilig hjemmelaget mat, gått litt på tur, men aller mest bare slappet av. Det har vært godt. Nå er jeg kommet hjem til meg selv. Ikveld blir det How I met your mother på tv'n og rester fra nyttårsaften til kveldsmat. Det blir bra. En fin avsluttning på den første dagen i det nye året.

 

Jeg slenger med noen IG bilder fra i år.  2017 kommer til å bli ett bra år. 

Én kommentar

Ingalill

01.01.2017 kl.21:26

Godt nytt år ❤ håpa året her blir et supert år ❤

Skriv en ny kommentar