hits

Noen gladnyheter

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra ett hyggelig middagsbesøk. Jeg er egentlig i mer se-på-serie-form enn bloggform, men jeg kom fram til at skal jeg blogge må det kanskje skje oftere enn en gang hver 8. uke.

Gladnyhet 1: Jeg fant kameraet mitt! Det lå i en veske i gangen som jeg ikke har brukt på evigheter! Så nå er planen som vanlig å være flink å ta det med når jeg drar ut, og ikke minst bruke det! Jeg haaater å bruke mobilbilder når jeg først skal blogge. Føler det blir skikkelig dårlig kvalitet.

Gladnyhet 2: Jeg har endelig skrevet under lærlingekontrakten min nå. Jeg har fått avskrevet 14 måneder, så jeg har i underkant av 9 måneder igjen av lærlingetiden min. Jeg har fryktelig mye igjen å lære og mange oppgaver å skreive - men jeg ser virkelig fram til tiden fremover mot fagprøven. Det kommer til å bli tøft og veldig moro.

Gladnyhet 3: Jeg har fått meg ny pc! Min helt egen gode pc, med stor skjerm til å se på film. Det har og hdmi inngang så jeg får koblet den til tvn. Det har ikke de andre pcne mine hatt, så jeg er så glad jeg endelig kan se på netflix på storskjerm.

 

Andre små fakta fra hverdagen min:

€ Serien jeg ser på for tiden er The Vampire Dearies. Jeg tror jeg har sett det 3 gangen før, men jeg blir helt oppslukt i det!
€ Her om dagen prøvde jeg å lage fiskesuppe for første gang - riktig nok i ferdigpose der jeg kun trengte å tilsette fisk, vann og melk - men det ble veldig godt, og jeg ble veldig fornøyd med min egen innsatts.
€ Jeg har kastet nesten halve solbrillesamlingen min da jeg oppdaget at flere av solbrillene va sinnsykt dårlige eller ødeløagt.

 
Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å dusje og freshe meg litt opp, så blir det noe så glamorøst som klesvask og rydding/oppvask etter det! Ha en fin kveld alle :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar